Reklama

Реклама в VIPimoti.com



VIPimoti.com e водещ интернет портал за публикуване на обяви за имоти в България.



VIPimoti.com предлага 4 рекламни позиции с размери 720 х 252 px /пиксела/, всяка позиция по 300 лв без ДДС за месец. Рекламата се вижда на всяка страница от търсене на сайта. Получавате и препратка към Вашия уеб сайт. При предплащане за 3 месеца получавате 10% отстъпка от цената. При предплащане за 6 месеца получавате 15 % намаление от цената и при предплащане 12 месеца получавате 20 % намаление от цената.


VIPimoti.com предлага 1 рекламна позиция с размери 500 х 140 px /пиксела/ за 300 лв без ДДС за месец. Рекламата се вижда на всяка страница при преглед на снимка на имот. Получавате и препратка към Вашия уеб сайт. При предплащане за 3 месеца получавате 10% отстъпка от цената. При предплащане за 6 месеца получавате 15 % намаление от цената и при предплащане 12 месеца получавате 20 % намаление от цената.



VIPimoti.com предлага и рекламен банер 212 х 692 px /пиксела/ за 500 лв без ДДС за месец. Рекламата се вижда на всяка страница на сайта. Получавате и препратка към Вашия уеб сайт. При предплащане за 3 месеца получавате 10% отстъпка от цената. При предплащане за 6 месеца получавате 15 % намаление от цената и при предплащане 12 месеца получавате 20 % намаление от цената.



VIPimoti.com може да предложи за вас допълнителни услуги свързани с рекламата на предлаганите от вас недвижими имоти.



Изработка на рекламни банери /gif, jpeg, flash/ от 39 лв до 79 лв



Изработка на рекламни видео клипове на предлаганите от вас имоти от 499 лв. Също можете да поръчате изработката на видео или банер реклама, представяща вашата агенция за недвижими имоти или строителна компания. Можете да поръчвате професионална обработка на снимки на имоти и изработване на уеб страници за надвижими имоти и 3D визуализации на обекти. За да разберете повече за възможността свържете се с нашия екип на email: office@vipimoti.com









 
 

ВИДЕО ОБЯВИ ЗА ИМОТИ

ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ДНЕС да публикувате видео клипове към вашите обяви за имоти в сайта VIPimoti.com. Вижте как става публикуването на видео към Вашите имоти.

Научи повече за видео към обява

VIP ИМОТИ с SMS

За да направите вашата обявя Vip изпратете SMS със садържание vipimoti на номер 1092 за 2.40 лв с ДДС . Vip обявите се публикуват на всяка страница на сайта.

Общи условия за ползване на сайта

РЕКЛАМА във VIPimoti.com

VIPimoti.com дава възможност за публикуване на рекламни банери в сайта. За повече информация можете да се свържете с екипа на VIPimoti.com

Условия за реклама

КОНТАКТИ с MAXPROGRESS.BG

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас по тел. или e-mail.

Контакти