Стъпки за качване на видео клип във VIPimoti.com


1. Изработка на видео клип за имота
2. Качване на клипчето в youtube, vbox7 или друг сайт за видео споделяне
3. Извличане на код за клипчето oт youtube, vbox7 или друг сайт за видео споделяне
4. Внедряване на кода във VIPimoti.com
5. Визуализация на видеото


Vipimoti предлага нова възможност за българските агенции за недвижими имоти, строителни компании и физически лица, които желаят да предложат своя имот. Заедно с обявата си вече можете да публикувате и заснето от вас видео, в което нагледно да показвате съответния имот. Как става това?

Можете да заснемете видео клипове за предлаганите от вас имоти с професионален оператор и професионална камера, но ако желаете да спестите този разход можете да снимате видеото и с любителска камера, фотоапарат и дори с GSM. Ъплоадвате клиповете, които сте направили в youtube, vbox7 или друг уеб сайт за видео споделяне. Под ъллоадното от вас видео в съответните сайтове има бутон, който се казва "вграждане" или "сложи в твоя сайт". След като го натиснете, ще се появи код, който просто трябва да копирате и да поставите в полето "вграждане на видео клип" във VIPimoti.com при публикуване на нова обява. Накрая можете да видите визуализацията на клипа направо в обявата. 
 

ВИДЕО ОБЯВИ ЗА ИМОТИ

ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ДНЕС да публикувате видео клипове към вашите обяви за имоти в сайта VIPimoti.com. Вижте как става публикуването на видео към Вашите имоти.

Научи повече за видео към обява

VIP ИМОТИ с SMS

За да направите вашата обявя Vip изпратете SMS със садържание vipimoti на номер 1092 за 2.40 лв с ДДС . Vip обявите се публикуват на всяка страница на сайта.

Общи условия за ползване на сайта

РЕКЛАМА във VIPimoti.com

VIPimoti.com дава възможност за публикуване на рекламни банери в сайта. За повече информация можете да се свържете с екипа на VIPimoti.com

Условия за реклама

КОНТАКТИ с MAXPROGRESS.BG

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас по тел. или e-mail.

Контакти