НОВО ТЪРСЕНЕ ЗА ИМОТ

 

Продава парцел, обл.Благоевград, гр.Сандански ,


 

парцел


Цена на имота:

66 000 EUR


обл.Благоевград, гр.Сандански

Квадратура: 1225 m2
Да
   
Дата на публикуване: 2018-01-05
Линк на обявата
Алармирай за нередност в обявата!
 
     

Описание на имота


АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА терен за жилищно строителство в м. Нишан Таши, гр. Сандански. Площ на имота - 1225 кв. м, терен с лек югозападен наклон. Парцелът е преотреден през 2010 г., като възможното застрояване е до 40% от площта на имота, с кинт < 2. Към настоящия момент на него не е започнало строителство, поради което е изгубил статута си на УПИ. За да се възстанови, е необходимо да се премине отново през процедура по смяна на статута, което може да се извърши за около 4 месеца и ще струва максимум 4,000 евро. Около имота има застроени няколко еднофамилни къщи и един комплекс от нискоетажни жилищни сгради. Като цяло районът е слабозастроен и много спокоен. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ. Имотът се намира в близост до известния парк "Свети Врач", 2 спа хотела - МЕДИТЕ и САНДАНСКИ, тенис кортове и басейни, а централната търговска улица е на разстояние около 5-6 минути пеша. Достъпът до имота е по новоизграден асфалтов път. ПРЕДИМСТВА. - панорамен терен за строителство; - достъп по нов асфалтов път; - отлична офертна цена. Имотът се продава БЕЗ КОМИСИОНА за купувача, който заплаща единствено такса за обслужване в размер на 250 евро без ДДС. Цена: 66000 евро!

 

Особености на имота

за жил. строителство,

 

Данни за контакти


Агенция за недвижими имоти - АДРЕС Недвижими Имоти - кантора Сандански 2

Сандански ул. Македония № 39, ет. 2, офис 202
0884186724
074632500
http://www.bgps.eu

За кратък достъп до имотите на тази фирма ползвайте:
http://vipimoti.com/addresssandanski2


Изпрати е-mail за тази обява

 

Име: 

е-мейл:

Телефон:

Вашето писмо:

Въведете текста от картинката: *
 

 
 

ВИДЕО ОБЯВИ ЗА ИМОТИ

ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ДНЕС да публикувате видео клипове към вашите обяви за имоти в сайта VIPimoti.com. Вижте как става публикуването на видео към Вашите имоти.

Научи повече за видео към обява

VIP ИМОТИ с SMS

За да направите вашата обявя Vip изпратете SMS със садържание vipimoti на номер 1092 за 2.40 лв с ДДС . Vip обявите се публикуват на всяка страница на сайта.

Общи условия за ползване на сайта

РЕКЛАМА във VIPimoti.com

VIPimoti.com дава възможност за публикуване на рекламни банери в сайта. За повече информация можете да се свържете с екипа на VIPimoti.com

Условия за реклама

КОНТАКТИ с MAXPROGRESS.BG

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас по тел. или e-mail.

Контакти